Παράλληλα EventsH 3rd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki θα φέρει και πάλι… την άνοιξη/καλοκαίρι των ροζέ κρασιών στην πόλη!
hashtags: #rosegrandtasting2022 #rgt2022

INFO
o    NEA ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: Δευτέρα 9 Μαΐου 2022
o    τόπος: ξενοδοχείο Makedonia Palace
o    οργάνωση: Wine Plus


H Wine Plus ετοιμάζει τη 3rd Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαΐου 2022, στο ξενοδοχείο Makedonia Palace. Το ανοιξιάτικο παράλληλο event του Χάρτη των Γεύσεων, με υπότιτλο Η Άνοιξη των ροζέ κρασιών, είναι μια εκδήλωση γευστικής δοκιμής αφιερωμένη αποκλειστικά στα ροζέ κρασιά, που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη.

Ανταποκρινόμενοι στην αναγνωρισμένη διάθεση των καταναλωτών αλλά και των επαγγελματιών της Βόρειας Ελλάδας να ενημερωθούν για όλες τις εξελίξεις στον οινικό κόσμο, διοργανώνουμε τη μεγαλύτερη γευστική δοκιμή ροζέ κρασιών που έχει γίνει ποτέ στη Θεσσαλονίκη. Μια σύγχρονου προφίλ εκδήλωση ελευθέρου τύπου γευστικής δοκιμής, στην οποία ο επισκέπτης σερβίρει μόνος του και δοκιμάζει τα κρασιά που επιθυμεί.
Η Rosé Grand Tasting @Thessaloniki, μια εκδήλωση η οποία στοχεύει στην ανάδειξη της ποικιλομορφίας των ροζέ κρασιών, αγαπήθηκε πολύ από την πρώτη της διοργάνωση!


Πληροφορίες: Wine Plus, info@wineplus.gr