Κάθετη γευστική δοκιμή Σαββατιανό vs Κάθετη γευστική δοκιμή Αγιωργίτικο
Σαββατιανό & Αγιωργίτικο
Aμπελώνες Μάρκου Κτήμα Μητραβέλα
Κάθετη γευστική Σαββατιανό
Κρασί: Phenomena
Εσοδείες:
2018
2020
2022
Κάθετη γευστική Αγιωργίτικο
Κρασί: Old Vines
Εσοδείες:
2014
2015
2016
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον.
Η κράτηση θέσεων έχει ολοκληρωθεί.
Οι υπόλοιπες ελεύθερες θέσεις θα διατεθούν στην είσοδο της αίθουσας.
Ο Παύλος Τριλυράκης DipWSET, γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (1994).Τα τελευταία 25 χρόνια δραστηριοποιείται στον κατασκευαστικό τομέα ως πολιτικός μηχανικός και συνιδιοκτήτης της κατασκευαστικής εταιρείας ΤΡΙΛΥΡΑΚΗΣ Α.Ε. Το 2012 περιήλθε στη διαχείριση του ένας μικρός οικογενειακός αμπελώνας ενισχύοντας το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον του για το κρασί.Το 2014, στο πλαίσιο της αναζήτησης του στην οινική βιομηχανία, ξεκινάει τις σπουδές του στο WSPC, ολοκληρώνοντας με επιτυχία όλα τα Επίπεδα Σπουδών. Σήμερα είναι κάτοχος του WSET Diploma. Η επιτυχία του αυτή τον ώθησε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με τη δραστηριότητα της αντιπροσώπευσης και διανομής κρασιών, εισάγοντας κρασιά, κυρίως από το Νέο Κόσμο, παρέχοντας παράλληλα συμβουλευτικές υπηρεσίες.Η αγάπη του και η αριστεία του προς το κρασί και την εκπαίδευση συνετέλεσαν ώστε, ο Παύλος Τριλυράκης, το 2021 να ξεκινήσει να διδάσκει στον εκπαιδευτικό οργανισμό WSPC.
Σας ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον. Οι διαθέσιμες προς κράτηση θέσεις έχουν συμπληρωθεί.
Θα δοκιμαστούν τα αποστάγματα:
Brandy με 4ετή παλαίωση
παλαιωμένο τσίπουρο - 12 μήνες σε βαρέλια
παλαιωμένο τσίπουρο - 24 μήνες σε βαρέλια
παλαιωμένο τσίπουρο - 36 μήνες σε βαρέλια
Δοκιμάζουμε πέντε παλαιωμένα αποστάγματα από τις συλλογές της Dorodouli Distillery και αναλύουμε τα μυστικά της ωρίμανσης σε διαφορετικά ξύλινα βαρέλια που διαμορφώνουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του αποστάγματος. Συγκρίνουμε την επίδραση του χρόνου στη δημιουργία αρωμάτων και γεύσεων, που αναδεικνύουν την αυθεντικότητα της απόσταξης.
Η κράτηση θέσης δεν είναι απαραίτητη.
Εισηγήτρια:
Νανά Ζυγούρα, σύμβουλος της Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company
Θα δοκιμαστούν τα αλλαντικά:
1. Καβουρμάς θρακιώτικος: ο πρεσβευτής της θρακιώτικης γαστρονομίας από βοδινό κρέας, προϊόν καθαρής ετικέτας χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα
2. Παστράμι: το αγαπημένο αλλαντικό της Νέας Υόρκης, από βοδινό μπούτι με τριμμένους κόκκους πιπεριών και μπαχαρικά
3. Μπριζόλα χοιρινή: από αυτοτελή κομμάτια χοιρινού κρέατος, καρυκευμένα και καπνισμένα με μαστοριά
4. Σαλάμι ημίξηρο: μια ξεχωριστή κατηγορία αλλαντικού, από ανάμικτο βοδινό και χοιρινό κρέας με τρεις διαφορετικές επεξεργασίες παρασκευής